Achtergrond weergeven

Trendy Fashion voor Leuke Vrouwen die Mama worden

Ben je zwanger en wil je gewoon je eigen stijl en image houden??
Natuurlijk ga je dan naar Z.E.I. Lifestyle..

En nu helemaal kom en scoor Mega sale en natuurlijk is de eerste nieuwe collectie voorjaar 2018 binnen!!!!

Korting op (bijna) de gehele wintercollectie, Tot wel 50%

SPRING 2018

 


  

Zoveel mooi hippe stylen en kleuren, neem een kijkje in onze etalage

 

weekacties en nieuws
 

Like ons op facebook en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes

Z.E.I. Lifestyle in Heerenveen is de zwangerschapskleding winkel waar je absoluut heen gaat als hippe vrouw tijdens haar zwangerschapsperiode maar natuurlijk ook als je Net-Mama bent geworden en voor borstvoedingskleding en afther pregancy fashion. Lees meer

Onze zwangerschapsmode collectie is trendy, hip, stoer, stijlvol maar het is vooral perfect zittende kleding. Lees meer over de verschillende positiekleding merken.

Daarnaast is onze hippe positiemode collectie en onze stoere, in de taille verstelbare, positiejeans en zwangerschapsjeans ook perfect voor al die Mama's die zwanger zijn geweest en net (of al even geleden) zijn bevallen en (nog) niet het strakke buikje weer hebben van voor hun zwangerschap en klaar zijn met de broeken die een cuprandje accentueert. Bij ons kleed jij je wel stoer en jong en dan past het ook nog eens zonder de robbels.

Natuurlijk kun je ook online zwangerschaps kleding shoppen in de webwinkel van Z.E.I. lifestyle en dit zelfs combineren met de hippe positie kleding winkel in Heerenveen.
Direct naar de webwinkel Z.E.I. Positiekleding

Openingstijden de winkel in Heerenveen klik hier

Kom gezellig met je vriendin, moeder of partner langs. Zij kunnen heerlijk relaxt aan de grote leestafel genieten van een kopje koffie of thee. We hebben natuurlijk gratis wifi en voor de kleintjes lekker veel speelgoed. Neem je tijd en wij zorgen ervoor dat je bezoek aan de winkel een klein feestje wordt.

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram